Podium Pitch Leiden: talkshow met …

yael en nielsIedere twee maanden presenteer ik de culturele talkshow Podium Pitch. Daar interview ik bekende en iets minder bekende acteurs, dansers, muzikanten en kunstenaars ver hun laatste voorstelling, album, expositie etc. In de foyer van de Stadsgehoorzaal, Breestraat, Leiden. Aanvang 14.30 uur. Toegang gratis.

Omdat ik druk ben met mijn nieuwe boek, dat zich afspeelt in de muziekindustrie, en de organisatie van de eerste Independent Bookstore Day in Nederland, heb ik de afleveringen even opgeschort.

Wil je weten wie er in de vorige afleveringen waren? Of wil je de laatste informatie? Kijk dan hier

Podium Pitch vindt plaats op zondag, van 14.30 tot 15.30 uur, in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Gratis entree.

 

 

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding